Hvide tænder

Mørke bisser – hvide tænder

Lad os slå fast med det samme, vi bruger kun hvide materialer, vi synes sorte plumber er grimme, hvide tænder er pæne!

Her på Tårnby Torv ved vi, at man med alderen får mørkere tænder. For nogle af os er det vigtigt, at “lyse op” når vi smiler. Derfor har vi de seneste 25 år, som en del af vores tilbud inden for kosmetisk tandpleje, tilbudt vores kunder at få lysere tænder.

Det, vi rent praktisk tilbyder dig, når du har valgt at få dine tænder hvide, er to specialtilpassede plastik-skinner, hvor der er lavet plads til netop den mængde blege-gel, du skal bruge pr. nat.

Vi bruger Opalescence 10% fordi vi ved, det virker, UDEN du får ondt i tænderne.

Om aftenen børster du tænder og fylder en lille mængde blege-gel i skinnen. Du sover med skinnen, og efter 5 nætter ser du resultatet – hvide tænder.

Du bleger først overkæbens tænder – dernæst underkæben.

Siden oktober 2012 er lovgivningen vedrørende blegning af tænder blevet strammet, og det stemmer nøje overens med det vi altid har påstået, tålmodighed!

Brug et blidt blegemiddel, som det vi bruger, resultatet bliver godt, tænderne bliver hvide OG tænderne tager ikke skade!

Efter at have deltaget på en lille eksklusiv konference med Dr. Dan Fischer, tandlægen der opfandt Opalescence, kan vi få punkteret et par myter angående blegning af tænder:

Lys accelererer IKKE blegningen af tænder

Hvis man sætter koncentrationen af det aktive stof i blegemidlet op med 50%, forkorter man blot den nødvendige blegetid med 20%

Blegningen kan give følsomme tænder, men hvis man bruger 10% Opalescence er dette problem næsten elimineret, og de følsomme tænder kan let læges ved en enkelt nat med fluor-gel i blegeskinnen

Hvis man har mørke belægninger fra te eller tobak, kan man få tænderne bikarbonatpoleret. Spørg Fie om denne behandling. Det er en blid og skånsom måde at få pænere tænder på.

© 2013 Amager Tandplejecenter, tandlæger på Tårnby Torv