Nyhedsbrev fra Tandlægerne på Tårnby Torv

Nyt fra dine tandlæger Marts 2020

Kære alle sammen

Tårnby Torv står stadig solidt plantet, hvor det har stået siden 1969, og der er stadig ingen planer om at rive det ned, så det er fint.

Vi har til gengæld travlt, hvad de af jer, der har forsøgt at få en tid hos Mads nok har erfaret, så det har vi taget konsekvensen af.

Jonas Kongsmark Madsen hedder vores nye tandlæge, og han er nøje udvalgt. Jonas er født og opvokset på Amager, i Dragør, og er nu flyttet til Udkantsamager (Christianshavn) hvor han bor med sin kone og deres søn, Svend.

Jonas er en erfaren tandlæge og skal aflaste Mads med alt, men der hvor han er ekstra skarp, rodbehandlinger, tager han over fra både Mads og Rasmus. Det ser vi meget frem til, men husk, det er stadig de smukke unge damer, der renser tænder på dig.

Mht Mads viser dåbsattesten snart ”gammel mand” men for at få ham til at holde et par år ekstra, nedsætter vi hans arbejdstid til tirsdag, onsdag og torsdag 8-12

Det betyder så også, at vi må rotere jer, der er vant til, at det er ham, der kigger på bisserne, men igen, det er jo pigerne der renser, så alt er trygt.

Mads tager sig stadig af alt med bidfunktion, Rasmus underviser stadig på Tandlægeskolen og Jonas arbejder med hjemløse hos Tandklinikken Bisserne, vi har travlt men altid plads til jer og jeres familie.

God Påske fra alle os på Tårnby Torv

Amager Tandplejecenter