Personalet

De uundværlige hos tandlægerne

Når man arbejder så tæt sammen – personalet og tandlægerne, er det bydende nødvendigt at holde af hinanden!

Du kan mærke det, når du kommer ind af døren hos tandlægerne. Vi kan lide at gå på arbejde, og vi har det sjovt sammen.

Du møder Henriette, som har været her i snart 30 år. Som oftest er det hende, der tager telefonen eller tager en sludder med dig i venteværelset. Hvis man fedter lidt for hende, laver hun gerne en kop kaffe eller the. Er du mere til isvand eller danskvand kan hun såmænd også fremtrylle det.

Fie er også kommet tilbage, og nu bliver hun her også – hurraa – chairside men også med egne opgaver på stolen.

Jonas Kongsmark Madsen er vores ”nye” tandlæge. Jonas er uddannet ved Københavns Universitet i 2014,  født i Dragør, og bor på Christianshavn med sin kone og deres lille søn.

Jonas udfører alle former for almindelig tandbehandling, og prioriterer altid en god og venlig kommunikation som basis for ordentlige og medinddragende forløb. Jonas har i sin tid som tandlæge arbejdet indgående med personer med tandlægeangst, og forsøger på alle fronter at minimere det ubehagelige der kunne være i at komme til tandlæge.

I fritiden arbejder Jonas bl.a. som frivillig tandlæge ved Bisserne, som tilbyder gratis tandbehandling til sårbare borgere i København.

Rasmus Frich er tandlæge, ejer af Amager Tandplejecenter, og har foruden den regulære tandlægeuddannelse en ekstrauddannelse i kirurgi med vægten lagt på fjernelse af visdomstænder og­ indsættelse af implantat . Desuden er han fagpolitisk aktiv i Tryghedsordningerne under Tandlægeforeningen.

Mads Bundgaard er tandlæge, ejer af Amager Tandplejecenter, og “ham den gamle”. Mads underviser læger, tandlæger, tandplejere og kiropraktorer i ansigtssmerter, kæbeledsdysfunktioner og akupunktur. Desuden deltager han i det fagpolitiskarbejde i Klinikejerudvalget under Tandlægeforeningen.