Akut tandlæge og ferienyt fra dine tandlæger

Har du tandpine og akut brug for en tandlægevagt så læs her:

Har du brug for akut tandlægehjælp uden for vores åbningstid, skal du gå på den RIGTIGE tandlægevagt eller ringe til 1813

Tandlægevagten ligger på Oslo Plads, lige ved Østerport Station og julens åbningstider fremgår af linket.

Åbningstiderne oplyses på 35 38 02 51

Vi holder lukket mellem jul og nytår HVERT år.

I uge 3, HVERT år, er vi tyndt besat, både Mads og Rasmus er på kursus hele ugen, men Peter hjælper hvis uheldet er ude, ikke ham fra Leasy men Peter på Sundbyvester Plads Telefon 32 50 68 00

Vi er her ikke de tre dage i påske, men er tilbage den 14/4

Tandlægevagt eller tandskadevagt?
I tandlægevagten kan du blive behandlet for mindre tandskader, tandpiner og gener i forbindelse med tandreguleringsapparater.

Tandskadevagten skal kun bruges ved større akut behandlingskrævende tandskader og behandling af efterblødninger efter operationer i mundhulen.

Tandlægevagt
I region Hovedstaden har tandlægevagten til huse i København, Hillerød og på Bornholm (se adresser og information længere nede).

Ring på tlf. 70 25 00 41, hvis du har spørgsmål om fx åbningstider og tidsbestilling (undtagen på Bornholm – se nedenfor).

Ring på Akuttelefonen 1813, hvis du uden for din tandlæges åbningstid får en større tandskade eller er i tvivl om, hvad du skal gøre i forbindelse med tandpine, mindre skader mm. OBS! Du kan ikke bestille tid via 1813.

Tandskadevagt
Kontakt tandskadevagten via Akuttelefonen 1813.

Tandlægevagten i København
Tandlægevagten i København holder til på Oslo Plads 14, 2100 København Ø

Det er ikke muligt at bestille tid, så du skal bare møde op i åbningstiden.

Der er åben konsultation på hverdage mellem kl. 20 og 21.30 og lørdag, søndag samt helligdage mellem kl. 10 og 12 og mellem kl. 20 og 21.30.

Husk at medbringe et gyldigt sygesikringsbevis. Betaling for børn og unge under 18 år afregnes direkte med kommunen, medmindre kommunen har fravalgt ordningen.

Julen 2017

Så gik der endnu et år på Tårnby Torv, og en af de store nyheder er, at Torvet har skiftet ejer fra Dansk Supermarked til AP Pension.

Nye ejere, nye tider.

Planerne om at ombygge Tårnby Torv til et større butikstorv er således genoplivet, og der har da heller ikke manglet artikler i lokalaviserne desangående.

For vores vedkommende, jeres tandlæger, betyder det alene, at vi måske er nødsaget til at bygge om igen, igen.

Det var jo ikke lige meningen, men det er en udfordring, så den tager vi gerne.

Som vi har forstået planerne, skal Torvet bygges om i faser. Det betyder også, at vi kan planlægge det således, vi ikke skal lukke men alene flytte fra de nuværende lokaler til endnu nyere og flottere lokaler.

Med andre ord, nu har vi ligget på Tårnby Torv siden 1969, her bliver vi gerne!

En anden lidt kedelig nyhed, er, at Niels’ uddannelsesstilling udløber den 31. december, der vil være en lille periode uden en tredje tandlæge her, men vi arbejder på sagen, og vi regner med at vi er tilbage med fuld bemanding i løbet af foråret.

Vi håber I alle får en herlig jul og et lykkeligt nytår.

En rigtig glædelig jul til jer alle fra Rasmus og Mads (og alle nissepigerne)

Amager Tandplejecenter

Tårnby Torv 9
2770 Kastrup
32 50 46 50

Skriv et svar